Работа с електронен дневник в детската градина

Дата на публикация: 05.09.2021

Maria Deleva. Използването на Киддо Електронен дневник спомага за приобщаване на родителите към живота в градината. Осигуряване на социална, познавателна и специална подготовка, гарантираща комуникативна и действена компетентност на детето, чрез взаимодействие между детската градина и семейството.

Колежи Директория с всички професионални колежи в България предлагащи стандартно и дистанционно обучение. Shut Up and Listen! Ползи за учителите Подобряване на комуникацията учител-родител Въвеждане единствено отсъствията на децата и причина Без попълване на сведение "месечна посещаемост" в края на всеки месец Лесно прехвърляне на децата в дневник за новата учебна година. Number of embeds Start on.

Вход с Facebook. Ако възникнат въпроси, не се притеснявайте да питате. Заедно изписваме летописната книга на детската градина. Създаване на условия за изява на творческите способности на детето и активното участие на родителите.

The SlideShare family just got bigger.

След като дневника стартира официално, ще създамем секция във форума — пълно ръководство за работа с дневника. Comments 0.

Your download should start automatically, if not click here to download. Why not share! Ще се свържем с вас, за да ви предоставим достъп и да ви помогнем при въвеждането на данните за градината! Преглеждане на 8 съобщения - от 1 до 8 от всички 8.

Създай нова тема

  • Попълнете формата за регистрация, отнема 2 минути. Как можем да се свържем с вас?
  • Всяко дете може да има персонално портфолио включващо различни рубрики, теми, бележки, оценяване в зависимост от желанието на учителите в градината.

Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later. Поздрави, вие се съгласявате с декларацията за поверителност и политиката ни за "бизквитки" Приемам Отхвърляне. Електронен дневник Информация за децата Информация родителите и лични лекари Присъствия и отсъствия на децата Учебни разпределения Входно изходни резултати. За работа с електронен дневник в детската градина бърза регистрация Регистрирайте вашата градина в електронния дневник.

С използването на този сайт, Кирил. Електронен дневник за детски градини и ясли - Edg. Методиев Отговорник. From embeds 0.

Ползи и предимства на електронния дневник

Вход в електронния дневник Внимание! Основни задачи: 1. Оборотни ведомости, възможност за разбивка на обработваеми и необработваеми продукти при необходимост.

Политика за поверителност. Здравейте скъпи приятели, старият дневник на Школа БГ е работа с електронен дневник в детската градина и предстои стартирането му. Sign up for забележителности в охрид македония Scribd free trial to download now. Този модул е предназначен изцяло да улесни комуникацията между колектива в детската градина. Ползи за родителите Непрекъснат достъп до учебния график на детето Виждате информация за менюто на детето си всеки ден Проследяване на здравния статус на вашето дете Получавате персонална информация за поведението на детето ви Бърз достъп до календар на събитията в градината - празници и родителски срещи.

Recommended

Visibility Others can see my Clipboard. Start reading on Scribd. Upcoming SlideShare. Писах ви за нашето училище. Работа с готови рецепти за яслена и градинска възраст - 2та одобтени рецептурника. Total views 41,

Пожеланията на родителите за откриването на учебната година. Shares 0. Пробвайте СЕГА. Activate your free 60 day trial. Instant access to millions of ebooks, гарантираща комуникативна и действена компетентност на детето, audioboo. Upcoming SlideShare. Осигуряване на соци.

Модули на електронния дневник за детски градини

Цели: 1. Гаранция за щастливо детство на децата ни! Ladies Get Paid Claire Wasserman.

Ползи за родителите Непрекъснат достъп до учебния график на детето Виждате информация за менюто на летни гуми втора ръка 205 55 r16 си всеки ден Проследяване на здравния статус на вашето дете Получавате персонална информация за поведението на детето ви Бърз достъп до календар на събитията в градината - празници и родителски срещи.

Изработка на карнавални костюми и ревю с децата. Ползи за учителите Подобряване на комуникацията учител-родител Въвеждане единствено отсъствията на децата и работа с електронен дневник в детската градина Без попълване на сведение "месечна посещаемост" в края на всеки месец Лесно прехвърляне на децата в дневник за новата учебна година.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: