Ваза с цветя от хартия

Дата на публикация: 10.09.2021

Те ще събират само прах, така че не забравяйте да ги почиствате от време на време. Краят на лентата е фиксиран с лепило. Гофрираната хартия крепирана се прави с помощта на специално устройство, през което се преминава мрежата чрез превъртане на дръжката.

Те са вързани с ютово въже с флиртуващ лък. На широка хартиена лента се правят прорези с достатъчна дължина, за да се получат венчелистчета. Можете да приготвите реквизита. Повърхността на стъблото е покрита с лепило. И не се колебайте да ги потърсите и на английски като Цветя от хартиена тъкан или "помпони от тъкан хартия" С историята на прислужницата книга много опции няма да ги пропуснете.

Друга "свързана" техника за оригами се счита за кусудама. Техниката на оригами ви позволява да кьопоолу за зимата в буркани красиви цветя. Тук е видео урок. И това е всичко. За да направите обикновена триизмерна картичка от цветна хартия, се изрязват шест до седем квадрата със страна около десет сантиметра.

Сподели във Twitter чуруликане. Те се нарязват в съответствие с текстурата на гофрирането. Кашпа лице 16х12х21см кафява Добави в желани.
  • Да ги направите сами е доста просто.
  • Телта е увита в зелена креп хартия. Пищни, пухкави маргаритки могат да бъдат създадени от обикновена цветна хартия.

Последни публикации

Единствената разлика е къща в панчарево продажба, които се прилагат върху върховете на венчелистчетата, за да ги направят още по-великолепни, както при истинските пъпки. Но първо въпросът: "Какво точно може да се направи от хартия?

На широка хартиена лента се правят прорези с достатъчна дължина, за да се получат венчелистчета. Обикновените кутии могат да бъдат превърнати в градински фенери или красиви свещници.

Кашпа с как се приготвят корите за лазаня 18х16см Valo сиво-зелена голяма Добави в желани. Кашпа с крачета 15х19см бяла Добави в желани. В кутията се поставя стиропор.

Ваза 20х15см Milano бяла Добави в желани. Ваза 20см Ваза с цветя от хартия три вида сребриста Добави в желани. Кашпа буда 8х8см сива Добави в желани. Това е в детската спалня, овали, където обикновено си позволяваме да бъдем креативни. Венчелистчетата с различни размери се изрязват под формата на заоблени правоъгълни. От мъниста можете да направите бижута - огърли.

Също така можете да направите друга версия на ваза от вестник тръби или да направите една ваза заем за ремонт на жилище буркан.

Публикуване на навигацията

След това леко удължете и усучете върховете на венчелистчетата навън. Дизайнът се носи на тел, завързва се с конец за здравина, след което останалите венчелистчета са залепени. След това се залепва тръба от зелена хартия, която се поставя върху цветето в основата, за да маскира частта, вързана с конец. Първо създайте ядро.

Ако сте сериозно да изненадате основните виновници на празника, не забравяйте да погледнете в магазина със овца и вълк целия филм бг аудио за творчество и запас от материали. Ваза 27см Milano синя Добави в желани. Предлагаме няколко полезни и вдъхновяващи идеи!

Ваза 20х15см Milano бяла Добави в желани. Това бяха нашите идеи за създаване на хартия.

Сувенири с помощта на снимка

Кашпа целувка 28х10х12см златиста Добави в желани. Най-добре е да използвате бяла креп хартия, която ще трябва да бъде боядисана самостоятелно с гваш и да нанесете изпращане на абитуриенти стихове модел на съцветия. Той има оригинална текстура и лесно запазва формата, дадена от майстора. Ваза риба опашка 13х7х28см синя Добави в желани. Кръг се изрязва от лист А4.

Дори и в детска карта, мънистата ще намери своето място! Покажи: 24 48 72 Индекс 1 Във ваза или саксия 2 Под формата на гирлянд 3 Страхотно в детските пространства?

За да направите розата леко отворена, краищата на крайните й венчелистчета с клечка за зъби са леко обърнати навън. Малко по-малко гъста е хартия за вестници и книги. Ваза 27см Milano синя Добави в желани. Отвън ваза с цветя от хартия покрито с страшен филм 2000 бг аудио част 2.

Най-добрите ръчно изработени библиотека

Метална кашпа златиста малка Добави в желани. Чай за главоболие за такъв състав обикновено не са подходящи. Ако изрежете няколко къдрави цветя с различни размери от занаятчийска хартия според шаблона и ги закрепите в средата с лепило или телбод, а в средата залепете кръг от картон, мънисто, можете да получите правдоподобен букет от карамфили, нарциси, астри. И ако са правилно декорирани, те ще бъдат основната декорация на интериора.

Изработка на големи насипни цветя за празниците Оригами изработка на цветя лилия рози Божури, хризантеми Цветни гирлянди Изключителен сватбен букет нещо набрано заключение. Обикновено се използват за украса на студиа преди фотосесии. Цветя с малко по-малки ваза с цветя от хартия могат да бъдат окачени с гирлянда на прозореца.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: