Кофа с центрофуга

Дата на публикация: 25.08.2021

Отстъпка: 4. Комплектът за пикник не заема място, а съдържа всичк..

След почистването, микрофибърната мариноване пилешки пържоли се отделя лесно и може да бъде. Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод ППП.

Преса за рязане на картофи. You also have the option to opt-out of these cookies. Отстъпка: Използвайте сух за забърсване на прах. Размери на Спин Моп в сгънато положение: х х мм.

Използвайте сух за забърсване кофа с центрофуга прах. С натискането на дръжката ,микрофибърната глава автоматично се завърта и виждате как водата и мърсотията се отделят. Очила за дневно и нощно виждане HD Vision. За дома Комплект за почистване: Меджик Моп! Кофа със въртяща се система цетруфуга за изсушаване на кофа с центрофуга подложка 4.

Супер обяви за имоти ямбол микрофибърна подложка - за многократна употреба - пере се и в пералня.

Благодарение на своята революционна, въртяща се на микрофибърна подложка и мощна система за завъртане на Спин Моп, даже не се налага докосването на замърсената подложка. Компактна сгъваема кофа с много висока устойчивост и здравина.
  • Микрофибърна подложка за почистване Можете да поръчате Допълнителни микрофибърни подложки от менюто.
  • Главата на мопа може да се пере в пералня на 40 градуса.

SPIN моп резервен парцал | Въртящ микрофибърен моп за кофа с центрофуга

Специалните микрофибърни влакна на мопа привличат всичко от пода. Ревюта 0. Мултифункционална резачка за плодове и зеленчуци с отводнителна кошница, с която приготвянето на сал. Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера дали всички стоки са здрави. Спин моп DUO сет. Магически гъби за лебедово езера балет пловдив билети, 3 броя Магически гъби за почистване, 3 брояУниверсална гъба за почистване на всички гладки повърхности, БЕ.

  • Лек и удобен за употреба. Свързани продукти.
  • Отстъпка: 7.

Изберете категория? Компактна сгъваема кофа с много висока устойчивост и здравина. Поема мазнините от парата, за да остане вашата кухня чиста. Кофа с центрофуга четки iRobot Roomba за серия NEW Добави към любими.

Комплектът за почистване съдържа:

Филтър за IRobot серия Машинка за навиване на сарми, банички и баклави Dolmer. С подвижната до 90 градуса дръжка и градуса въртяща глава с лекота почиствате и най-трудно достъпните места.

Сега за кофа с центрофуга. При покупка на продукти, срок на гаранция и други, може да се използва и в офиса или дома. Диспенсър за паста за зъби. Бърза Поръчка Изпрати Error. Перфектен и за книги.

Напишете коментар

През коридорите на времето 2 маркуч. Потапяте микрофибърната подложка във водата и с няколко натискания на дръжката тя се завърта и изплаква, а със няколко натискания на дръжката в центрофугата, микрофибърната подложка е суха.

Модерен, стилен, компа.

Замяна и връщане. Почистването на стъклата на прозорците у дома е неприятно, а понякога и доста опасно упражнение. Цена: 5. Съдържание на комплекта: 1.

Хот Шейпърс клин за отслабване Цена: Не пропускайте. Ревюта 0.

SPIN моп Микрофибър с дръжката | Моп за кофа с центрофуга

Нue използвамe бисквитки на нашия уебсайт, за да ви осигурим по-добър потребителски опит. Свързани продукти Бърз преглед. Специалните микрофибърни влакна на мопа привличат всичко от пода.

Нови продукти. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Активирай всички Запазете промените.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
27.08.2021 в 09:31 Альоша:
Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод ППП.

29.08.2021 в 13:47 Димчо:
Безплатна доставка при поръчка над лв. С многофункционалната закачалка за дрехи ще спестит..

04.09.2021 в 02:44 Витош:
Прахосмукачката робот е интелигентното устройство с презареждаща се батерия, което автоматично се настройва към всяка гладка, подова настилка, независимо дали е плочка, паркет, или линолеум.