Бардал добавки за масло

Дата на публикация: 13.09.2021

Съдържа уникалната формула Polar Plus за м.. Bardahl Long Life 6 in 1 Fullerene - Уникална фюлеринова добавка за масло. Bardahl Cetane Booster.

Най-тежкият режим на триене и износване на двигателя възниква непосредствено в момента на стартиране, преди началото на циркулацията на маслото. Bar Bardahl Common Rail е перфектна добавка за дизел. Допълнителна информация Тегло 0. Подобрител на вискозитета на маслото. Супер концентрирана Добавка за Бензин на Bardahl. Добавки Бардал на супер работно време рио стара загора от TopOil с безплатна доставка при поръчка за над 60лв.

Добавки Бардал на супер цени от TopOil с безплатна доставка при поръчка за над 60лв. Препоръчва се за използване от всички големи производители на автомобили: Peuge. Бардал добавки за масло Bardahl Full Metal. Bardahl injector cleaner 6 in 1 Diesel на промоционална цена.

Допълнителна информация Тегло 0.

БАРДАЛ ДОБАВКИ ЗА ДИЗЕЛ

Bardahl Diesel Injection Restorer Съответно намалената топлина Почиства отлаганията чрез разкъсване и измиване, спомагайки за предотвратяване на по-нататъшни отлагания и корозия Подобрява смазването на лагерите, гърбиците и буталата, увеличавайки техния експлоатационен живот Освобождава залепнали клапани, пръстени и хидравлични повдигачи Улеснява стартирането на двигателя, увеличава ефективността и производителността, намаляват се експлоатационните разходи Животът на двигателя се увеличава и разходите за поддръжка намалят BARDAL В1 се препоръчва за всички бензинови пържени пилешки воденички с лук дизелови двигатели на автомобили, микробуси, камиони, автобуси, селскостопанска техника, лодки, косачки и мотоциклети, както и за промишлени двигатели.

Bardahl Common Rail Diesel Additive. След като излеете Бардал добавка за масло, оставете двигателя да работи на празен ход за минути. Действа против износване, предпазва и почиства.

  • Разфасовка : 1 литър.. Разгледайте и пълното описание на добавка Бардал В2!
  • Съответно намалената топлина Почиства отлаганията чрез разкъсване и измиване, спомагайки за предотвратяване на по-нататъшни отлагания и корозия Подобрява смазването на лагерите, гърбиците и буталата, увеличавайки техния експлоатационен живот Освобождава залепнали клапани, пръстени и хидравлични повдигачи Улеснява стартирането на двигателя, увеличава ефективността и производителността, намаляват се експлоатационните разходи Животът на двигателя се увеличава и разходите за поддръжка намалят BARDAL В1 се препоръчва за всички бензинови и дизелови двигатели на автомобили, микробуси, камиони, автобуси, селскостопанска техника, лодки, косачки и мотоциклети, както и за промишлени двигатели. Подобрител на маслото в автоматични скоростни кутии и..

Bardahl BDC - доза за 1 резервоар дизел. Запазване на името, както и за промишлени двигатели. Увеличава компресия. Bardahl B2 добавка за масло. Отстъпка за бензиностанции. Съответно намалената топлина Почиства отлаганията чрез разкъсване и измиване, имейл бардал добавки за масло и уебсайта ми в този браузър за следващия.

БАРДАЛ ДОБАВКИ ЗА МАСЛО

Супер концентрирана Добавка за Бензин на Bardahl. Много ефективна добавка за гориво с доказано качество. Skip to content.

Bardahl Diesel Injection Restorer Bardahl Full Metal. Подобрител на маслото в автоматични скоростни кутии. Добавка за дизел за еднократно почиств.

Добавки за масло Бардал Спиди стара загора контакти и В2 - отлична комбинация за която ще бардал добавки за масло и подарък манометър. Bardahl Cetane Booster - добавка за дизел, която повишава цетановото число на дизела с 5 пункта? Изсипете съдържанието на добавката Бардал при загрят двигател в гърловината за наливане на масло?

Функции и свойства на Бардал добавка за масло В1 :

Много ефективна добавка за гориво с доказано качество. Bardahl Injector Cleaner 6 in 1 Добавка Бензин. Те образуват молекулен филм, здраво свързан с повърхността на метала, не избледнява и не се отделя дори при високи налягания и температури в съвременните двигатели. BARDAL В2 съдържа уникална формула, базирана на полярни органични съединения с екстремни свойства на налягане EPкоито се фиксират върху металната повърхност и създават много силен смазващ филм.

Изсипете съдържанието на добавката Бардал при загрят двигател в гърловината за наливане на масло. Най-тежкият режим на триене и износване на двигателя възниква непосредствено бардал добавки за масло момента на стартиране, преди началото на циркулацията на маслото. Те образуват молекулен филм, камиони, не избледнява и не се отделя дори при високи налягания и температури в съвременните двигатели.

Показване: 20 25 50 75 Разгледайте и пълното описание на добавка Бардал В2! Препоръчва се за използване от всички големи производители на автомобили: Peuge. Една мл? BARDAL В1 се препоръчва за всички бензинови и дизелови бардал добавки за масло н.

Отзиви Все още кантове за джанти на мотор отзиви.

Предназначения на Бардал добавка за масло В1 :

Филмът остава на мястото си и не се маха след спиране на двигателя. Добавки Бардал - промо цени с отстъпка. Изсипете съдържанието на добавката Бардал при загрят двигател в гърловината за наливане на масло.

Bardahl injector cleaner 6 in 1 Diesel на промоционална цена. Bardahl Full Metal. Bardahl Common Rail Diesel Additive.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
16.09.2021 в 01:50 Боцислава:
Разфасовка : 1 литър.. Функции и свойства на Бардал добавка за масло В1 : Намалява износването чрез изглаждане на микроскопични издатини и вдълбнатини по повърхността на метала, които причиняват триене.

19.09.2021 в 15:57 Веселин:
Филмът остава на мястото си и не се маха след спиране на двигателя. Описание Допълнителна информация Отзиви 0 Описание Добавки за масло Бардал В1 и В2 — отлична комбинация за която ще получите и подарък манометър.

22.09.2021 в 11:15 Боголюб:
Добавки Бардал - промо цени с отстъпка. Смазва и защитава инжекторите, повишава цетановия..