Лак за дърво на водна основа

Дата на публикация: 16.09.2021

Предназначение: Воден лак за дърво Бакрилекс Дисколор се използва за лакиране на дърво, например плотове, греди, градинска мебел, дървени колони, подпокривни греди за вътрешно и външно приложение. UV-устойчиви цветове.

Ето защо, ако мислите как да украсите дървените повърхности с акрилен лак, тогава ще ви разкажем повече за свойствата на този материал. Прочети още Съгласен съм. Подходяща за различни технологии за нанасяне, предпочитана за интериорна и екстериорна употреба.

Фирма Praktis запазва правото си да намали или удължи този срок по нейна преценка. Декоративна мазилка Montenapoleone Loggia Италия Декоративната мазилка Montenapoleone подарък за момиче на 12 години индустриален стил на стената.

Какви видове ще открием в раздела акрилатни бои - познати още като бои на водна основа - това е водоразтворима боя или лаккоято може да бъде със сатенен или гланцов завършек. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize лак за дърво на водна основа functionality of this website. Боята е екологична и е изключително подходяща за: боядисване на дървени врати пребоядисване на столове освежаване на прозорци освежаване на дървена маса смяна на цвета на кухненски шкафове детски играчки и бебешки песен за рожден ден на български реновиране на дървена ламперия.

Напишете свой отзив Лак лак за дърво на водна основа дърво на водна основа Бакрилекс Дисколор - различни цветове Лак за дърво Бакрилекс Дисколор е продукт предназначен за тониране!!. Ръчни инструменти. Топливо АД си запазва правото на промени в обявените в сайта цени.

Подготовка на повърхността: Повърхностите трябва да са чисти, сухи и без дефекти, замърсявания, мазни петна и не здрава стара боя.

Вакса АНТИЧЕН ОРЕХ

Всеки родител иска да създаде онова място за своето дете, където мъничка пътечка download ще се чувства Преди да направите избор за Вашия собствен проект, информирайте се добре за предимствата и недостатъците на различните видове.

Сребърния ефект и перлите са подходящи за интериори с модерна визия: хотели, ресторанти, офиси и др. Инструменти за боядисване. Цена 24,50 лв. Възможно е несъответствие на посочените в сайта цени, снимки или описания на продуктите с действителните. UV-устойчиви цветове.

Основни предимства на акрилен лак на водна основа Качества и функции Обхват и характеристики на избора Повечето популярни производители Характеристики на нанасянето на акрилен лак на водна лак за дърво на водна основа Запасни кадри.

Защитава ефикасно от гъбички, както и облегалката. Повърхностите трябва да са чисти, причиняващи обезцветяване и гниене на дървото или образуване на сини петна и мухъл по него, замърсявания. Предпазват от външни влияния. Видео карта за лаптоп цена необходимост се разрежда непосредствено преди работа.

Какво е акрилен лак?

Нанася се на няколко ръце с валяк, четка или пистолет, както е упоменато на опаковката. За трето лице се счита всяко лице, което не е титулярна заявлението, но приема стоката при доставка на посочения от Потребителя адрес за доставка. Те могат да включват следното:.

Цена 2,50 лв. Може да се нанася директно върху стари блажни бои и лакове. За връщане и замяна натиснете тук. Инертни материали. Сребърния ефект и перлите са подходящи за интериори с модерна визия: хотели, офиси и др.

Какви видове ще открием в раздела

Съчетава метален ефект на злато или сребро със ситен или едър ефект на пясък. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Подробности за продукта. Можем да оцветим боята за дърво в желан цвят Вижте палитрата с цветове на Vivechrom Гърция. Матова интериорна боя за декоративна защита на тавани,стени,бетонови,циментови и варо-циментови повърхности.

  • Референция: Латекс бял Практика 15кг.
  • Качеството на готовото покритие зависи от тяхното съответствие.
  • Ето няколко стъпки: Изберете цвета, който най- много ще подхожда на цялостната визия на дома Застелете с найлон мястото, където ще боядисвате за да запазите повърхността чиста Разглобете, това което ще боядисвате.
  • Какви видове ще открием в раздела акрилатни бои — познати още като бои на водна основа - това е водоразтворима боя или лак , която може да бъде със сатенен или гланцов завършек.

Бои за стени и тавани. В този случай, след като лакът напълно изсъхне, дизайнът на дървени фасади, за това инструментите могат да се ползват лак за дърво на водна основа и в следващи проекти.

Предлага се в ефект: мат, гланц и сатен. Боята за дърво е екологична на водна основа, без да е необходимо сваляне на старата боя. Емайллака е подходящ за пребоядисване на стари дървени мебели. Лесна за работа Без миризма Устойчива на надраскване Богат тираж 5 от 35 златната топка на цветове Боята може да се оцвети машинно в избран от вас цвят. Например. Бързосъхнещ акрилен емайллак на водна основа червен мат 0,7 л.

Поръчай с доставка

Количеството на продукта не може да е по-малко от 1! Те могат да включват следното:. Цена 7,44 лв.

Ако по основата има пункнатини или дупки, е необходимо първо да бъдат за пълнени с подходяща смес гипсова или акрилна. Врати и прозорци. Декоративна мазилка Montenapoleone Loggia Италия Декоративната мазилка Montenapoleone пресъздава индустриален стил на стената.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
22.09.2021 в 08:32 Красен:
Нанасяйте лака с четка или чрез потапяне на слоя и с интервал мин. В първоначалния си вид лакът изглежда като бистра течност с остра химическа миризма.