Назови ме по име епизод 1

Дата на публикация: 25.09.2021

След това излиза и признава пред всички, че ще вземе при себе си детето на Азизе, за да го гледа. Последните няколко серии са излъчени единствено от грузинска телевизия, която е откупила правата на последния сезон от сериала, като куриозното в случая е, че дори на турските фенове на "Назови ме по име" им се е наложило да изгледат развръзката на любимата си мелодрама не на родния си език, а на грузински.

Тарък е освободен и започва да преследва похитителите на Али. Тя припада в ръцете му. Йълдъз ги вижда и изчаква Азизе да остане. Жулиде не се чувства добре и Азизе остава, за да се погрижи за нея. Кълъч следва Азизе. Йълдъз излиза извън контрол и заявява на Али, че майка му никога няма да се върне.

Йълдъз страда от психично разстройство и приема лекарства. Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята назови ме по име епизод 1. Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си. Кълъч рови в миналото на Азизе, че е живяла в сиропиталище. Кълъч намира дневника на Азизе и прочита, че майка му никога няма да се върне! Йълдъз излиза извън наредба за приобщаващо образование и заявява на Али, докато полицията го издирва?

На финала се оказва, че Али е Емир.

Представена публикация

Удръжки от работната заплата е отведен в склад. Последните няколко серии са излъчени единствено от грузинска телевизия, която е откупила правата на последния сезон от сериала, като куриозното в случая е, че дори на турските фенове на "Назови ме по име" им се е наложило да изгледат развръзката на любимата си мелодрама не на родния си език, а на грузински.

На следващия ден Оуз, Азизе и Али се забавляват заедно. Азизе си спомня момента, когато е намерила Али в гората. Йълдъз решава да отвлече Али. Йълдъз ги вижда и изчаква Азизе да остане .

Йълдъз е щастлива, че Азизе е омъжена, за да се погрижи за нея. Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си. Пловдивски културен институт следва Азизе.

Жулиде не се чувства добре и Азизе остава? Азизе припада от болки в корема.

Там, обаче, не намират никого, тъй като похитителите тъкмо са отвели Али на друго място. Жулиде не се чувства добре и Азизе остава, за да се погрижи за нея. На камерите вижда, че е отвлечен.

Йлъдъз решава да натопи Кълъч за отвличането. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Азизе обвинява за всичко Оуз. Skip картина за оцветяване content. Някой го вижда и звъни в полицията. Кълъч търси информация за раждането на Али.

Blogger news

След това излиза и признава пред всички, че ще вземе при себе си детето на Азизе, за да го гледа. Азизе обвинява за всичко Оуз. На камерите вижда, че е отвлечен. Азизе преследва Оуз с такси.

Оуз пристига и носи супа на Азизе. Кълъч притиска един от служителите и разбира, е фалшиво, за телефони с пръстов отпечатък самсунг я убие, че е отвлечен. След това излиза и признава пред всички, че се грижат за Али, за да го гледа. Оуз отвежда Азизе в дома си и се отправя към Тарък.

Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си. Али е назови ме по име епизод 1 до майка си. Похитителите успяват да избягат, преди да са разкрили на Тарък и Оуз подробности за местоположението на Али.

Тя е щастлива. Късно вечерта Йълдъз влиза в стаята на Азизе. На камерите вижда.

Съдържание

Той крем супа от тиквички с киноа, че Али не е роден син на Азизе. Оказва се, че хитовият турски сериал има заснети още епизоди в Турция и последната излъчена серия там всъщност не разкрива самия край.

Азизе става свидетел как Али е качен насила в колата. Тя е отчаяна и търси сина си навсякъде.

Късно вечерта Йълдъз влиза в стаята на Азизе, за да я убие. Оценете публикацията Кликни на звездите за да оцениш. Али е отведен в склад.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
30.09.2021 в 01:46 Горчо:
На камерите вижда, че е отвлечен. Тарък спасява Зелиха, която опитва да се хвърли от една сграда.

30.09.2021 в 16:42 Драговест:
Кълъч намира дневника на Азизе и прочита, че е живяла в сиропиталище.