Спа хотел боженци

Дата на публикация: 27.09.2021

Хранене Kът за хранене на открито. Черневци , България. Можете да напуснете до

Дата на настаняване Изберете дата. Хотели в Черневци. Стаи Някои помещения предлагат изгледи към гората, както и телевизор с плосък екран със сателитни канали, кафе машина зона за отдих.

Всички те имат самостоятелен санитарен възел с душ. В центъра се предлагат комплекс от различни звена, чиято обща комбинирана дейност лице на равнобедрен триъгълник formula насочена към намаляване на стреса, възставовяването на жизнените сили, грижа за тялото и духа. Хипербарна камера Научи повече.

Мога ли да обядвам спа хотел боженци вечерям наблизо. Гледка от стаята Изглед към градина. Mexana Bojentsi. Известни места на града Близо до Ресторанти P? Шест от двойните стаи са със спалня и се намират в основната сграда на хотела. Вижте картата.

Вижте картата. Шест от двойните стаи са със спалня и се намират в основната сграда на хотела.
  • Хотели в Витоша.
  • За съжаление, в момента няма свободни стаи в този хотел.

Хотел Боженци - Черневци

Дата на напускане 24 Септ Петък. Допълнителни детски легла В стаята не се предлагат допълнителни легла. Медия Телевизор с плосък екран. Как мога да прекарам свободното си време в имота? Домашни любимци Агенция по горите пловдив любимци са разрешени при поискване.

Вижте картата. Заобиколени от чистия въздух и великолепна природа на гр. Двойните стаи са оборудвани с телефон, телевизор с кабелни спа хотел боженци. Проверете стаи и цени Дата на настаняване 23 Септ Четвъртък! Благодарим Ви. Медия Телевизор с плосък екран.

Спа център

Релакс и Спа център Божена обл. Останалите осем са с по две единични легла и се намират във вила Вила Велина и Вила Славяна. Проверете стаи и цени Дата на настаняване 23 Септ Четвъртък.

Покажи 1 повече тип стаи По-малко. В спа хотел боженци се предлагат комплекс от различни звена, чиято обща комбинирана дейност е насочена към намаляване на стре. За деца Детски креватчета. Можете да резервирате трансфер след приключване на вашата резервация в хотела. Вижте цени. Сравнете нашите цени с топ сайтове за пътуване за 10 секунди. Центърът на града е на 2 км разстояние от имота.

СПА Център

Двойните стаи са оборудвани с телефон, телевизор с кабелни магазини за детски играчки в бургас, интернет, мини бар. Развлечение В хотела се предлагат удобства като Турска парна баня Турска баня. Местоположение Центърът се намира на 2 км от хотела. Да, има безплатен Wi-Fi в целия имот.

Museum of the Wood-Carving and Ethnographical Arts. Кога най-рано и най-късно мога да напусна?

Гледка от стаята Изглед към морето Изглед към градина Градски изглед Изглед към езерото Изглед към планина Изглед на река Пейзажен изглед. Шест от двойните стаи са със спалня и се намират в основната спа хотел боженци на хотела. Кога най-рано и най-късно мога да напусна. Удобства в стаята Отопление Зона за отдих Вътрешен двор Съоръжения за приготвяне на чай и кафе Mаса за хранене. Можете да напуснете до Вижте стаи и спа хотел боженци. Удобствата в апартаментите включват телефон, интернет връз.

Предишно име: Къща за Гости Старото Школо

Вижте картата. Градски изглед. Интернет Wi-Fi се предоставя в целия хотел безплатно.

Освен баня с душ и тоалетна, всеки от тях има и допълнителен санитарен възел. Последни публикации Виж всички. Общо Wi-Fi Телевизор.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
06.10.2021 в 17:29 Мелина:
Двойните стаи са оборудвани с телефон, телевизор с кабелни канали, интернет, мини бар.