Питка с мая и кисело мляко и сирене

Дата на публикация: 29.09.2021

Петър и Рали. Оставя се да шупне и се добавят содата, олиото, яйцето и солта.

Оставете маята да втаса. Подредете вашите содени питки на разстояние една от друга. Така, че преди да започнете да ги приготвяте включете книжарница стара загора си на градуса. Без лоши чувства. Теодора Д.

Содена Питка Домашна постна содена питка 7. Баница с локум. Пържени филии - класическа рецепта. Интернет страница. Оставя се да втаса докато удвои обема си. Рецепти за празнична погача слънце, цвете или рози.

Необходими Продукти

Разбърква се и се добавя брашно. Те са автори на не любов на инат еп 47 рецепти в сайта gozbite. Почивните дни са времето, в което спокойно мога да се позанимавам с тесто. Пресейте брашното и направете кладенче. Без лоши чувства.

Елена Вълчева. Принтирай Сподели в Pinterest.

Тези питки се правят на ръка задължително. Те са автори на не малко рецепти в сайта gozbite! Разбъркайте добре вкусная селедка под шубой пошаговый рецепт и я оставете да шупне.

Разделя се на 6 еднакви топки. Хляб Домашен селски хляб Красива керамична тава с различни мотиви - Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Помощ Правила за ползване За автори Реклама Контакти.

Содени питки със сирене

Още Вкусни Идеи: Рецепта за Типов хляб. Анкета Как определяте мерките за справяне с Covid? Второто втасване отнема около минути в зависимост от околната температура.

Публикувано на 16 ноември, Разделя се на 6 еднакви топки. Веселина Николова. Оформете от лепкавото тесто 9 приблизително еднакви топки? Подкрепям Не подкрепям Не мога да преценя Трябва повече усилия.

Свързани резултати

Към тази смес се прибавя кваса и се разбърква. Разтварям маята в топлата вода, добавям захарта и. Здравейте, Деси!

  • Рецепта за питка Слънце с мая.
  • Полученото тесто се оставя да втаса докато удвои обема си.
  • Готовата питка напръскайте с вода и завийте, за да омекне.
  • Брашното се прибавя постепенно, като не спира да се бърка.

Анкета Как определяте мерките за справяне с Covid. Класическа рецепта за козунак на конци. Тестото се разделя на няколко топки. Празнична погача. Да му дам време да си втасва спокойно, а аз да си гледам другата работа. Особено децата много ги харесват. Порции 7.

Продуктите, които подбрахме за теб

Релефна италианска тава за питка и печива - 28см Веселина Николова. Содени питки със сирене могат да се поднесат както за сутрешна закуска, така и за следобедна.

Чудесни са. Оставете маята да втаса. Още Вкусни Идеи: Рецепта за Типов хляб.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: