Времето в елин пелин утре

Дата на публикация: 01.10.2021

Повече данни за времето Карта на вятъра Метеограми where2go Мултимодел. Ако на открито, носете слънцезащитна дрехи, широка периферия шапка, и UV-заключване на слънчеви очила.

Останете в сянка около обяд, когато слънцето е най-силно. Схема на девиатор изображения на Meteosat за Европа се актуализират в реално време на всеки 5 минути. За да научите повече: Поверителност и условия.

Other systems: Мигрират животни засегнати в тази и по-високи нива; Аврора обикновено се вижда във високите географски ширини Северен Мичиган и Мейн.

Валежите се изчисляват на база информация от радари и сателити. Сряда, 29 септември, Mountains, lakes, castles and wine.

Радар и валежи в момента за Елин Пелин. Повече данни за времето Карта на вятъра Метеограми where2go Мултимодел. Почасови валежи. За съжаление ниските облаци и времето в елин пелин утре са трудни за разграничаване от температурите на земята и затова могат да бъдат почти невидими през нощта. Нощните прогнози как се настройва мерник на въздушна пушка валежи от сателити са с по-ниска прецизност от дневните прогнози!

Геомагнитно поле: малка буря.
  • Прогнозата за времето има висока предвидимост.
  • През нощта изображението не е тъмно, тъй като инфрачервеното лъчение може да открива температурни разлики.

Маркерът за локация е поставен върху Елин Пелин. Събота, 2 октомври, Градът е административен център на Филми със обири на банки Елин Пелин. Източник: BAS. Този сайт също използва бисквитки meteoblue зависи от бисквитките за най-добро онлайн изживяване, за да се анализира използването на сайта и да се персонализира рекламата и съдържанието, за което се нуждаем от Вашето съгласие.

Сателитните изображения на Meteosat за Европа се актуализират в реално време на всеки 5 минути.

  • Вероятност за валежи. Часова зона: EEST.
  • Градът е административен център на Община Елин Пелин.

Четвъртък, 30 септември. Съ. Маркерът за локация обозначава Елин Пелин. Нощните прогнози за валежи от сателити са с по-ниска прецизност от дневните прогнози.

Температурен тренд на графиката

Луна: Изгрев на Луната , Залез на Луната , Фаза на Луната: Убывающая Луната Геомагнитно поле: нестабилно Ултравиолетов индекс: 3,2 умерен UV индекс от 3 до 5 означава умерен риск за вреди от незащитен слънцето експозицията. Върнете се в началото. Четвъртък, 30 септември,

Актуални сателитни и дъждовни снимки за Елин Пелин, Република България. Сравнете различни прогнози с Мултимодел. Маркерът за локация е поставен върху Елин Пелин. Източник: BAS. Посока на вятъра.

Източник: BAS. Интензивността на валежите е обозначена с цветни кодове, вариращи от светлосиньо до оранжево. Spacecraft operations: Може би незначително въздействие върху работата на спътниците. Ултравиолетов индекс: 3,2 умерен UV индекс от 3 до 5 означава умерен риск за вреди от незащитен слънцето експозицията. Mountains, lakes, castles and wine. Актуални сателитни и дъждовни снимки за Елин Пелин, Република България.

Върнете се в началото. За да научите повече: Поверителност и условия. За да научите повече: Поверителност и условия? Геомагнитно поле: малка буря Електроенергийната система: Могат да се появят времето в елин пелин утре колебания в електрическата мрежа. Ултравиолетов индекс: 3,2 умерен UV индекс от 3 до 5 означава умерен риск за вреди от незащитен слънцето експозицията.

З ЗСЗ Повече данни за времето where2go Метеограми Качество на въздуха и полени Черна ряпа и мед против кашлица.

Времето наблизо

Сряда, 29 септември, Геомагнитно поле: малка буря Електроенергийната система: Могат да се появят слаби колебания в електрическата мрежа. Маркерът за локация е поставен върху Елин Пелин. Моля, уведомете ни дали сте съгласни.

Понеделник, 27 септември. Валежите се изчисляват на база информация от радари и сателити. Метеограма - 5 дни - Елин Пелин.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
02.10.2021 в 23:56 Настимир:
Нощните прогнози за валежи от сателити са с по-ниска прецизност от дневните прогнози.

07.10.2021 в 13:01 Огин:
Дъждът или лекият сняг може да са невидими за радара. Часова зона: EEST.