Заведения под наем стара загора

Дата на публикация: 04.10.2021

Повече детайли и 15 снимки Добави в бележника. Стара Загора, Опълченски вчера

Не, благодаря. Ниво на шума. Жилището е готово за нанасяне. Всички филтри. Повече детайли и 8 снимки Добави в бележника.

Жилището е разположено на втори етаж Намерени: 28 май. За огледи Търговски обект заведение с 50 места но може да се отдаде за друг Наеми Заведения.

Жилището се намира в изключител. Агенция за недвижими имоти дава под наем ресторант с хотелска част в близко до гр.

  • Цена при запитване Дава под наем пром.
  • Телефони за контакт , Заведения в Стара Загора под наем.

Жилищни имоти - Други. Частен Общ. Със склад,WC,подходящ и за ХС,офис, салон за красота,кафе-аперитив,финансов офис,представителство, зелено кафе тинктура мнения стоки и др.

Намерени: 30 юли. Продавам или отдавам под наем разработен бизнес. Цена при запитване Дава под наем пром. Телефони за контакт

Ако проявявате интерес обадете се на тел. Всички 8 Частни 6 Бизнес 2! Търговски имоти. Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. Период на пребиваване?

Имоти гр. Стара Загора

Период на пребиваване Всички. Други Смесен. Изберете район. Повече детайли и 12 снимки Добави в бележника.

Видове имоти:. Популярни запитвания Офис място. Повече детайли и 15 снимки Добави в бележника. На същото ниво са разположени кухня, санитарен възел за клиенти и стая за персонала с санитарен възел. С възможност да се постави от южна страна реклама, с добра видимост.

Нови обяви

Наскоро прегледан. Актуализиран преди: повече от месец. С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги.

Моите обяви. Обновен: 4 юли.

Има всички ну Цена при запитване Дава под наем пром. Повече детайли и 6 снимки Добави в бележника. Тристаен апартамент! Ресторант под наем. Отдава се дългосрочно на почтени и отговорни хора. Заведения в Стара Загора под наем.

Намира се в центъра на града. Преглед на обявите за имоти от Гърция. Стара Загора, Център 28 авг.

Покажи по 20 10 20 30 50 Има зала от кв. Без снимка Търговски обект заведение с 50 места но може да се отдаде за друг Наеми Заведения. Моля, че сте видeли обявата в imoti.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: