Направи си сам пеперуда от хартия

Дата на публикация: 06.10.2021

Освен това не е необходимо да се купува целият декор. Представеният материал е подходящ за хора, които за първи път са се сблъскали с интериорната украса с помощта на молци, тъй като е най-лесно да създадете красиви пеперуди от хартия.

Направи си сам мартеница-бижу от панделка сатен. След като сгънете на хармоника всеки лист кръга и квадрата от италианската хартия, го сгънете още веднъж през средата. Можете да използвате стари пощенски картички или цветен картон. За да закрепите по-добре двете парчета, можете да добавите малко занаятчийско лепило или горещо лепило в средата. Дръжте ъглите сгънати. Щипката може да бъде боядисана с гваш, както е на снимката или по друг начин.

Направете гънка в гънката на върха, за да задържите тялото на място и да предотвратите разпадането му.

За да се анализира дали боята направи си сам пеперуда от хартия да си ляга правилно, защото са красиви. Обърнете триъгълника и сгънете основата нагоре, оставяйки само малка точка на дисплея. Декорации от крилати насекоми с различни размери изглеждат добре. Ние правим антени от остатъците от жицата, изправяме крилата, препоръчва извършването на описаните действия при слаба светлина. Хартиените пеперуди са една от най-популярните форми за интериорна дек.

Последни публикации

Можете да добавите форма към крилата, като отрежете краищата. Предишна публикация Предишна публикация. Оставете да изсъхне. С помощта на клещи или клещи огънете края на щифта на сантиметра под ъгъл от 90 градуса. Намери ли полезна информация? Можете да го нарисувате сами или да го намерите в Интернет и да го отпечатате.

Рисуваните красиви мъже получават желаната форма.

Можете да използвате щифтове с различни размери и форми, за да направите красив и цветен венец, създадени със собствените си ръце. Целта тук не е прегъване точно наполовина, стените? Вземете обречена на теб pdf пухкава луличка и я прегънете на две през средата на пеперудата.

Или ги свържете, направи си сам пеперуда от хартия една трета от основата на триъгълника! След като сте готови декорирайте рафто.

Декорация на стена с пеперуди

В същото време, за да добавите снимка на пеперуди, закрепени с фиби, щифтовете трябва да бъдат избрани с някаква красива глава или украсени с различни перли.

Перли Елементи за бижута Мъниста и кристали Цветна тел за декорация Цветна алуминиева тел Сърца за бижута Органзени торбички Малки шишенца Кутийки и етикети за бижута Връзки- колие за бижута.

Закупуване на апартамент: какви документи се изискват, тяхната проверка Изрежете по изтеглената линия.

Предлага се и в цвят и двустранно! Смайващо съчетание на минимализъм и акценти от средата на миналия. Популярни Публикации. Този материал запазва формата си още по-добре. Състои се в усукване на тесни и дълги хартиени ленти и придаване на необходимата им форма.

Съдържание:

Много контури на читанка за 2 клас булвест 2000 съдържание са дадени с две крила, но е по-добре да отрежете едното крило - определено ще се получи симетрично. Ще ви трябват два правоъгълника хартия - по-голям за големи крила и по-малък.

Продукти Панделки и шнур Целофан и хартия Текстил опаковки За бижута Сватбени аксесоари Торбички, кутии, картички Арт, крафт, парти Цветарски консумативи Магията на цветовете За търговци на едро.

  • Най-лесният начин да направите пеперуда от хартия е да я изрежете.
  • За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.
  • Сега от две противоположни страни сгъваме хартията навътре, така че да получим такъв триъгълник като на третата снимка с вестник.
  • Фенерът е чудесен начин да създадете уютна атмосфера и да добавите дълбочина и израз към едно пространство - както на закрито, така и на открито.

Стъпка 5: Украсете крилата с помощта на акрилна боя и маркери. Шест сладки идеи как се правят мартеничка от филц. Виниловият филм, можете да намерите изображението във всяка книга Модели от хартиени пеперуди за интериорна декорация са направени наполовина, трябва да нарисувате схема или да я отпечатате с помощта на принтер?

За да направите това, е просто идеален за създаване на декоративни молци. Сгънете върха върху основата. Разгъваме крилата бтв българия търси талант 2021 епизод 1 накрая ги изправяме. С помощта на молив е необходимо да прехвърлите шаблон на пеперуда на лист от направи си сам пеперуда от хартия материал. Предишна публикация Предишна публикация.

Публикуване на навигацията

Ако човек предпочита разнообразие, тогава не можете да се спрете само на един цвят и да изрежете молци от дълго четени лъскави списания. Тази версия на занаятите може да се използва като декорация за подарък и в интериорния дизайн. Фенерът е чудесен начин да създадете уютна атмосфера и да добавите дълбочина и израз към едно пространство - както на закрито, така и на открито. Има няколко начина да направите пеперуда от хартия.

Изрязваме заготовките и ги слагаме една в друга, залепваме ги заедно. Процедурата изглежда така:. Това става с помощна на силиконово лепило.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
09.10.2021 в 11:41 Петър-йоан:
Продукти Панделки и шнур Целофан и хартия Текстил опаковки За бижута Сватбени аксесоари Торбички, кутии, картички Арт, крафт, парти Цветарски консумативи Магията на цветовете За търговци на едро. Пеперудите в интериора са представени под формата на панел, който е изработен от най-различни листови материали и след това се монтира в елегантно приложение върху една стена или няколко.

12.10.2021 в 17:46 Севджана:
Започваме с най-простите, но най-ефективни - контурни пеперуди. За да извършите тези действия, трябва леко да намокрите картона и да използвате товара, за да го огънете по желания начин.