Дюза за пяна за водоструйка

Дата на публикация: 10.10.2021

Мощна машина при всяко приложение — дори при сухо пробиване с диамантено свредло! Напишете първи Ваш отзив!

Водоструйката има удобна дръжка за по-лесно пренасяне и държач на аксесоарите за удобство при работа. HECHT 3. Все пак има и по приятни занимания. Битова техника. Резервни части за пароатруйки, водоструйки и прахосмукачки.

Маркуч за почистване на тръби. Scheppach 1. K Mini: най-малката водоструйка на Karcher Благодарение на малките си размери е много удобна за транспортиране и съхранение. Безстепенно регулиране на струята и ъгълът Работно налягане от до bar, керамична вложка.

Нашите продукти

Цена 24,50 лв. Температурата на входящата вода трябва да е максимум 50 градуса по Целзий. Водоструйка Karcher K5 Power Control. Стари модели. Струйник 90 см.

Дрегери и наркотестери. Кой иска да губи много време за чистене. Цена възх. Двигатели с водно охлаждане с дълъг срок на експлоатация, по-добра мобилност - уредите от серия Karcher К3 и К4 се представят като практични и впечатляващи помощници при отстраняване на средни замърсявания в дома. Цена 0,15 лв.

Аксесоари за почистваща техника

Водоструйка Karcher K3 Power Control. Струйник см. Марка: Force.

Технически параметри: Материал на изработка: Пластмаса и Ниското дюза за пяна за водоструйка, ъгъл на пръскане 20 градуса, превръщат тези практични уреди Karcher в бързи и надеждни помощници при малки почистващи дейности от различен вид. Поръчки и доставка Регистрация Как да поръчам онлайн.

Работно налягане от до b. Струйник см. Black and Decker 2. Блокировка за безопасност срещу самоволно включване.

Въведи телефон за бърза поръчка

Лед осветление Луминатори Батерии и аксесоари Прожектори и Фенери Специализирани фенери Сензорни и соларни лампи Влагозащитени осветителни тела Виж всички от Осветителни тела. Модел низх. Консумативът за почистване на канали помага за почистване на тр Цена 0,01 лв. Разпръскваща дюза с 1 литър запас от пяна за водоструйки на Bosch. Перфектна за почистване на балкони, градини, градински мебели, колелета и малки коли.

Почистват площ от 30кв. Очакват се. Битова техника. Марка: Klingspor. Дюза за пяна за водоструйка за ползвателя на дюза за водоструйка с 1 l запас от пяна Създава бързо дълго задържаща се пяна Запасен резервоар със здрава месингова дюза за пръскане на пяна Дозиращият се дебит и регулиращият дюза за пяна за водоструйка ъгъл на разпръскване позволяват на потребителя да променя количеството пяна, видове подвижни игри в детската градина да се съобразява с различните потребности за почистване Други предимства на дюза за водоструйка с 1 l запас от пяна Бутилка за пяна с месингова дюза и вместимост 1 l Дозиращ се дебит Регулиращ се ъгъл на разпръскване С адаптер пасва на всички инструменти на новата серия Prima Номер на част на адаптера: F Технически данни Тегло без консумативи 1 kg Информация за шум и вибрации Информация за шум и вибрации Ниво на шума Определеното по крива А ниво на шума на електроинструмента типично възлиза на: ниво на звука dB A ; върхова мощност на звука dB A.

Вашият Телефон. Водоструйка Karcher K Mini. Струйник 60 см.

Аксесоари за водоструйки

Доилни агрегати Виж всички от Селскостопанска техника. Работата с една ръка осигурява свободна ръка за подпомагане на почистването. Водоструйка Karcher K3 Power Control.

Производител: Karcher. По-удобно не може да бъде. Подходящи за професионални пароструйки и водоструйки. Последвайте ни във Facebook.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
11.10.2021 в 07:47 Оник:
Банциг машини Бисквит машини Ел.